English Nederlands Deutsch

facebook


Teambuilding Frankrijk, groepsreis of bedrijfsuitje


Accommodatie groepsreis

Het Château leent zich prima voor groepen. We hebben plaats voor groepen tot 35 personen. Het restaurant is overdag of ’s avonds met de hele groep te gebruiken. Gebruik deze ruimte voor vergaderingen of training. De tuin is ook te gebruiken voor groepsactiviteiten of om te mediteren.Natuur groepsvakantie Frankrijk

In de omgeving zijn allerlei activiteiten te doen, zoals wandelen, fietsen en mountainbiken. Vanuit het Château zijn er, zeker voor groepen, vele tochten te ondernemen. Kom genieten van de natuur en boek een natuurvakantie voor uw groep.

Uniek bedrijfsuitje in Frankrijk

Meer ervaren over de katharen en de mystiek hier omheen, dan ligt Camurac prima. Bekende plaatsen als Montségur, Montaillou, Puivert en Roquefixade zijn nabij gelegen. Ook Puilaurens, Peyrepertuse, Carcassonne en Foix zijn niet ver weg. Ervaar, voel en zie de mystieke elementen in de omgeving. Camurac is de perfecte plek voor een uniek bedrijfsuitje in Frankrijk.

Groepsvakantie voor motorclub of tourclub

De wegen in de Pyreneeën zijn ideaal voor groepen motorrijders of toerrijders met de auto. Al velen zijn je voorgegaan en hebben met hun motorclub de talrijke scherpe bochten genomen om steeds weer opnieuw te genieten van een constant veranderend uitzicht. Door het klimaat kun je hier een heel groot deel van het jaar van genieten. Vanuit Camurac zijn ook de bergwegen in Andorra en Spanje onder handbereik.

Teambuilding locatie Frankrijk

Ook zijn er veel activiteiten in de omgeving mogelijk om met je organisatie te werken aan een goed team. Neem eens contact met ons op over de vele teambuildings mogelijkheden.

Onvergetelijke groespreis of teambuilding activiteit

Er zijn allerlei mogelijkheden om een groepsactiviteit of groepsvakantie van een club of bedrijf onvergetelijk te maken. Neem hiervoor gerust eens met ons contact op.