English Français Nederlands Deutsch Espagnol

facebook


Welkom bij Château de Camurac


Houdt u van wandelen of wilt u heerlijk rustig een boek lezen? Bent u op zoek naar avontuurlijke mountainbike tochten of gaat u graag op pad met de auto om onverwachte uitzichten te ontdekken? Het kan allemaal vanuit ons Château de Camurac. Château de Camurac ligt aan de voet van de Pyreneeën, in het Pays de Sault. 

Activiteiten

Vanuit het Château zijn verschillende activiteiten te ondernemen. In de omgeving kan je onder andere wandelen, mountainbiken, skiën, langlaufen en genieten van de cultuur en natuur. Bekijk alle activiteiten in de buurt van het Château.

 

Dineer en overnacht in ons Château

Wij verhuren comfortabele kamers en gezellige appartementen. Ook hebben wij een restaurant waar u kunt genieten van gevarieerd en heerlijk eten.
Lees meer over de kamers en appartementen en het restaurant.

Groepen

Ook voor groepen is ons Château zeer geschikt. We hebben inmiddels al vele groepen gehad, zoals motor-, auto-, fiets- en wandelclubs. Wij kunnen u tips geven over mooie routes voor uw organisatie of vereniging. Ook kunt u als groep bij ons terecht voor culturele uitstapjes of bezinning.
Meer over een uniek bedrijfsuitje, groepsvakantie, teambuilding in Frankrijk.

 

Kindvriendelijke vakantie

Ook met kinderen kunt u prima bij ons terecht. We hebben een deel van de tuin ingericht als speeltuin en in de directe omgeving is er veel te doen voor kinderen.

 

Contact en reserveren

Wanneer u wilt reserveren, vult u gewoon even het reserverings formulier in. U krijgt dan snel een reactie van ons. Heeft u eerst wat vragen, stuur ons dan gerust een e-mail via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook.
Bekijk de tarieven of onze speciale arrangementen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands gezin dat zich in Zuid-Frankrijk prima thuis voelt. Iedereen die hier op bezoek komt, willen wij graag hetzelfde gevoel geven. Lekker thuis op vakantie! Wij heten iedereen dan ook graag van harte welkom op ons Château de Camurac!

 

Marjon, Rodrique, Anouk en Olav Clijsen